About

I’m Gita Pramestyani, an ordinary girl -since 2008 is also wife- , trying to get extraordinary experience by observing my live with different point of view in every single day.

Anyway, i’m still wondering what i would be on next 5 years😀 or laters. But now, i’m doing my role as web developer and consultant, i also catch up another opportunities to make me more useful for others. -Updated :2012 : Oh gosh, i’m still in same company, but it still enriched me with challenge&knowledge-

Now, i implement my skill at one of web consultant company in Cyber Building, South Jakarta which have strong ability in online marketing too, so i have opportunity to learn something different with my background education as engineer in information technology.

I’m still beginner in this field, but i will try to explore and expand my ability, and i hope this blog can give spirit to make documentation what i’ve learnt. -Updated:2012: Of course, i’m not beginner anymore, fortunatelly i have opportunity to share my experience&knowledge in this field, by give training&workshop since 2010 to another company and lately in Virtual Academy-

Hope what i’ve shared here, could giving another perspective in seeing the world, the another art of living.

Cheers,

Gita

Follow my twitter : @pramestyani

18 thoughts on “About

  1. Haii mbak.. Pa Kabar? Masih ingat aku?😀 he..he

    Tips install XP nya mantep tuh.. Banyak temen2ku disini yang terpaksa beli floppy disk eksternal. Itu pun ternyata juga gak jamin berhasil. Akhirnya balik lagi ke tokonya, diinstalin… eh kena deh charge 100rb..

    Mampir2 ke blogku ya mbak..😛 he..he

  2. Wexs says:

    mbak…. aku kok ga bisa embed cd xp nya ya?
    nyari tulisan mbak yang dulu kok ga ketemu..
    thaks alot… alias matur nuwunn….

  3. Adi Karyadi says:

    Dear Mbak Gita Pramestyani… my name is Adi thanks a lot ya atas tulisannya its very usefull, aku sudah berhasil install XP di presario V3658TU / V3700 Series, anyway thankyou atas tulisan Mbak, sehingga saya bisa membereskan this notebook. Saya juga jadi mengenal apa itu dotnet framework dan nLite.
    Membaca profile Mbak Gita diatas, saya jadi kepikiran untuk meminta bantuan mbak lebih lanjut, seputar dengan job yang saya dapatkan. Bagaimana cara menghubungi Mbak Gita, please send me your email addres or phone number, Thanks a lot and warm regards.

  4. @kulitower. alhamdulillah kalo bisa bermanfaat ni tulisan, krn awalnya mo curhat bagi2 “susah” pas nginstall ni laptop😀

    @Adi. i had PM you. iya, sama2 makasih jg ya tuk sharing pengalamannya.

  5. hampir setahun… huff… cb searching koq semampir d sini … alhamdulillah uda dpt d webhosting mbak.. tp resign .. skrg baru meniti dari awal lagi.. doakan semoga sukses y mbak.. salam bwt semua yg ada d mampang cyber…😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s